irodaszerek forgalmazása
Irodaszer futár Budapesten
Keresés:

Kellékanyag, irodaszer futár.

Sürgős esetben akár 2-3 órán belül Önnél vagyunk a rendelt irodaszer termékkel.

 

Ne vesztegesse idejét, hívja a ügyfélszolgálatunkat. Irodaszer futár a sürgősség érdekében.

A szolgáltatás keretein belül, 2-3 óra alatt garantáltan a helyszínen vagyunk a megrendelt irodai termékkel. Nem kell megvárnia a következő napot hogy Önhöz érjen a rendelt termék, nem kell, hogy értékes órákat veszítsen a várakozás miatt. Az irodafutár az árú súlyától és a szállítási címtől függően (belváros vagy külső kerület). Kizárólag Budapestre és vonzáskörzetére vonatkozik, telefonos egyeztetéssel! Minimum értékhatár nincs ennél a szállításnál, hiszen pont " tűzoltásra " találtuk ki, például ha kifogyott a faxból a festék, vagy a nyomtatóból a toner kiürült, vagy épp az utolsó csomag papírt bontották ki.

Az Irodaszer futár szolgáltatásunkat azon cégeknek tudjuk ajánlani, akik már ügyfeleink (szerepelnek adatbázisunkban) és átutalással fizetnek. Ha még nem ügyfelünk, kérje a partnerlistánkba történő felvételt.

Normál rendeléseket az alábbiak szerint teljesítjük: adott napon 15 óráig beérkezett rendeléseket még aznap feldolgozzuk és másnap már szállítjuk is. A feldolgozást követően egyeztetünk Önnel, így Ön pontosan azt kapja amit megrendelt.

 

Kedvesen, gyorsan, pontosan !

 

Ügyfélszolgálat: 06-1-361- 9395 és 06-1-209-9316

Mobil: 06-20-434-2222 és 06-20-432-2220

 

 

 

 

 Vissza

 

Kiszállítás, cégellátás...

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.

Irodaszer futár előnye.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>