irodaszerek forgalmazása
Irodai cégellátás Budapesten
Keresés:

Klubtagság, irodai cégellátás.

 

Irodavarázs klubtagság!       

 

Nem számított rá, hogy kifogy a festék a faxból vagy a nyomtatóból egy fontos munka közben, esetleg az utolsó csomag papírt teszi be a másolóba, vagy talán csak a boríték fogyott el a számlák postázása előtt? Szeretné, ha szék helyett nem egy dobozt (vagy doboz alkatrészt) kapna? 

 

Klubtagság előnyei:

 

  • Ha Ön klubtag és olyan terméket rendel, ami dobozban érkezik és összeszerelést igényel például: forgószék, íróasztal, flipchart tábla, ruhaállvány vagy fogas, iratmegsemmisítő beüzemelése összeszereljük Önnek díjmentesen. Szállítást megelőző napon mindenképpen írásban a rendelés leadásánál megjegyzés rovatba jelezze számunkra, hogy felkészülten mehessünk. Csak a felsorolásban szereplő termékekre vonatkozik, más számítástechnikai eszközök pl.: nyomtató, fax, projektor üzembe helyezését illetve táblák falra szerelését nem vállaljuk.
  • A klubtagsággal, amennyiben igénybe veszi Express kiszállítási ajánlatunkat, 2-3 órán belül garantáltan a helyszínen vagyunk Budapest és vonzáskörzetében a megrendelt termékkel, ennek a szállítási módnak a díját klubtagsággal rendelkező ügyfeleink részére évente 1- szer mi álljuk. Ez klubtagság nélkül feláras szolgáltatás, ami 3400 - 5400 Ft+áfa áron kérhető, az áru súlyától és a szállítási címtől függően (belváros vagy külső kerület). Ennél a szállítási módnál telefonon mindig egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal:
  • Telefonszám: 06-1-361-9395 Mobilszám: 06-20-434-2222

      

 

 
 

Legyen az Ön cége is Redola klubtag!

Azon ügyfelek részére tudjuk biztosítani a klubtagsággal járó előnyöket, akik fél éven belül alkalmanként háromszor nettó 30 000 Ft felett rendeltek. Klubtagság igényléséhez a számla sorszámait a rendelés dátumával és a cég adataival a info@irodavarazs.hu címre kérjük visszaküldeni. Egyedi megállapodás, vagy szerződés esetén klubtagsággal kapcsolatban információt területi képviselőjétől kaphat.


Vissza

 

Kiszállítás, cégellátás...


- Főoldal

- Színes irodaszer katalógus

- Irodaszer webáruház

- Papír akció


- Kiszállítás


- Ajánlatkérés


-Kapcsolat

 

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.

Irodai cégellátás buktatóit közöljük Önnel, amiből felkészülhet, hogy ne érjék váratlan meglepetések a termékekkel kapcsolatban


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>