irodaszerek forgalmazása
Minőségi cégellátás Budapesten
Keresés:

Ajánlat, tanács, kapcsolat, kérés

Mit kell ahhoz tennie , hogy egy jó szolgáltatás keretein belül a legmegfelelőbb árakon és határidővel jusson irodaszerekhez?

Győződjön meg arról, hogy jó árakat és megfelelő szolgáltatást kap-e tőlünk.Ehhez segítséget kaphat, ha elküldi hozzánk árajánlat kérését, és azt mi beárazva visszaküldjük Önnek.

Vagy, jelölje be a lenti katalóguskérő űrlapon, hogy a katalógust a területi képviselő hozza ki. Ilyenkor igény esetén kérdezhet, mintát mutathat a kedvenc irodaszereiből, és jobban megismerheti szolgáltatásainkat. 

A webes irodaszer katalógus mindenki számára elérhető, regisztráció nem szükséges. Az űrlap kitöltésével, nyomtatott változatban jutatjuk el irodájába katalógusunkat. Mindenképp érdemes kitölteni azoknak, akik további előnyök (pl. akciók) és engedmények után érdeklődnek. Cégek, intézmények jelentkezését várjuk.

 

Ajánlatkérés / nyomtatott katalógus kérése / érdeklődés / klubtagsági információk

 

Kérem, töltse ki az alábbi mezőket értelemszerűen a (kérjük megadni) jelzésű adatokat legyen szíves kitölteni, mert csak abban az esetben kapjuk meg üzenetét. Adatait titkosan kezeljük, és nem kell attól tartania, hogy egy perc nyugalma sem lesz a levelek áradata miatt.

 

Irodaszer nyomtatott katalógust:
Rendszeres irodaszer beszállítót keresek:

Megjegyzés:

(Kérem, írja le kérdéseit, észrevételeit az alábbi szövegmezőbe!)

Érdeklik-e az akciós ajánlatok?
E-mail cím: (kérjük megadni)
Név: (kérjük megadni)
Telefon: (kérjük megadni)
Cégnév:
Cím:
Fax:

Kérem, éllenőrizze, hogy pontos adatokat adott-e meg!

 

 

 Vissza

 

Irodai kínálatunk

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>

Megoldásokat kínálunk az alábbi problémákra

Soron kívüli kiszállítás

- fordult már elő Önnel is, hogy kifogyott a patron irodagépéből? Szeretnénk partnerei lenni ehhez hasonló esetekben is, és garantálni a munka zökkenőmentes folytatását.

- a papír fogy el és Önnek még ma be kell fejezni munkáját (fénymásoló papír, nyomtató papír, fax papír stb.)

- iratait szeretné rendezni és fel szeretné tölteni irodáját kedvező árú és minőségű irodaszerekkel

- szüksége van egy jó asztali számológépre és további irodagépekre

- rendszeres vásárló és többet szeretne tudni az irodaszerek ár-érték arányáról. Amit mi kínálunk teljeskörű irodaszer ellátás, versenyképes árakkal.

- mielött döntene választását megkönnyítjük azzal, hogy a kiválasztott termékből mintadarabot viszünk, hogy ne csak kép alapján rendeljen.

- Területi képviselőkkel teszük személyesebbé a kiszolgálást a rendelésleadástól a kiszállításig. A területi képviselőink többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkeznek, és szívesen adnak tanácsot irodaszerekkel kapcsolatban.