irodaszerek forgalmazása

Nyomtatópapír kereskedelem: Canon Copy, Xerox Bussines, HP Office, Xerox Exclusive, IQ...

Keresés

Irodai papír közötti különbségek előnyök, hátrányok


Irodai megoldások: nyomtatópapír

 

Soron kívüli irodaszer és nyomtatópapír ellátás díjmentes kiszállítással Budapest területén

 

Tudta-e, hogy megnehezítheti munkáját, sőt tönkre is teheti irodagépét a rossz minőségű nyomtatópapír. Figyeljen arra is, hogy ne tárolja magas páratartalmú helységben, pincében, a papírt mert így a helytelenül tárolt nyomtaópapír magába szívja a levegő nedvesség tartalmát és könnyebben elakadhat a nyomtatógépben. Ne feledje ha 15 óráig leadja a rendelését másnap szállítjuk!

 


Nyomtatópapír akciói!

Ön és cége most duplán jól jár!>>
Látta már ajánlatunkat? Katt ide!


Nyomtatópapír bemutatása legjobb ár-érték aránya szerint.

Ajánlásunk, és támogatásunk azon nyomtatópapírokat illeti, amelyek régóta képviselnek egy a kategóriájukhoz mért állandó színvonalat és fogyasztóink által tesztelve lettek. A legjobb ár-érték arányának és az általános elvárásoknak a közismert Canon Copy és Xerox Bussines 80grammos "B" minőségű* fénymásolópapírok felelnek meg. Természetesen léteznek kedvezőbb áru és drágább papírok is.Egy árkategóriával lejjebb a Xerox papírok közül a Performert, és a Laser Copynak a Standard változatát tudjuk ajánlani, amelyek szintén 80grammos nyomtatópapírok, árukban valamivel kedvezőbbek, mint a "B" kategóriás testvéreik.

Ezt a kategóriát azon felhasználóknak ajánljuk, akiknek, irodai gépeik -fénymásoló, tintasugaras-vagy lézernyomtató- ezzel a minőségű papírral is hibajelenség nélkül működnek (pl.: nem fordul elő, hogy több papírt húz be egyszerre, gyűri a papírt, elakad a papír).

 

A legfelső árkategóriába azok a papírok találhatók, amelyek a legmagasabb követelményeket is kielégítenek ebben a kategóriában, tudjuk ajánlani a HP Office Paper, Xerox Exclusive, IQ Selection 80gramos papírokat. Ezek a papírok felülete egyenletes festéktapadást, fehérségük éles kontrasztot, szép nyomatott biztosít.

 

 

Nyomtatópapír: Megoldási javaslatok

Bármelyik papírt is válassza biztos lehet benne, hogy kollegáink késséggel rövid határidőn belül, díjmentesen szállítják ki, és rakják a helyére a kiválasztott papírt.


*Minőségi osztályok főként a nyomtatópapír felületére (mennyire tisztított a "papír-portól", mennyire kezelt a felülete), fehérségére és felhasználhatóságának sokoldalúságára vonatkozik pl.: hogyan viselkedik fekete-fehér lézer, színes lézer nyomtatóba, illetve tintasugaras nyomtatóbókba vagy fekete-fehér és színes fénymásoló gépbe. Mennyire alkalmas a kétoldalas nyomtatásra.

 

Kérem, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi link segítségével, hogy személyre szabottan a legkedvezőbb árat tudjuk ajánlani Ön és Cége számára!


Nyomtatópapír kereskedelem: Ajánlatkérés>> Itt kérheti nyomtatott katalógusunkat is, amit elektronikus formában rögtön böngészhet is.

 

 


Vissza

 

Olvasott már a klubtagság előnyeiről?

 


- Főoldal

- Cégek részére (klubtagság

- Színes irodaszer katalógus

- Irodaszer webáruház

- Kiszállítás

- Nyomtatóapír akció

- Ajánlatkérés

- Kapcsolat

 

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>

 

Megoldásokat kínálunk az alábbi problémákra


Soron kívüli nyomtatópapír és irodaszer kiszállítás

- fordult már elő Önnel is, hogy kifogyott a patron a fax-ból? Szeretnénk partnerei lenni ehhez hasonló esetekben is, és garantálni a munka zökkenőmentes folytatását.

- a nyomtatópapír fogy el és Önnek még ma be kell fejezni munkáját (fénymásoló papír, nyomtató papír, fax papír stb.)

- iratait szeretné rendezni és fel szeretné tölteni irodáját kedvező árú és minőségű irodaszerekkel

- szüksége van egy jó asztali számológépre és további irodagépekre

- rendszeres vásárló és többet szeretne tudni az irodaszerek ár-érték arányáról. Amit mi kínálunk teljeskörű irodaszer ellátás, versenyképes árakkal.

- mielött döntene választását megkönnyítjük azzal, hogy a kiválasztott termékből mintadarabot viszünk, hogy ne csak kép alapján rendeljen.

- Területi képviselőkkel teszük személyesebbé a kiszolgálást a rendelésleadástól a kiszállításig. A területi képviselőink többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkeznek, és szívesen adnak tanácsot irodaszerekkel kapcsolatban.