irodaszerek forgalmazása

Tintasugaras, multifunkciós, nyomtatópatron kellékanyagok, patronok, tonerek, festékkek, kazetták

Keresés

Tippek, tanácsok a kellékanyagokkal kapcsolatban


Nyomtatópatron

 

A PATRON AZ EGYIK LEGKÖLTSÉGESSEBB TÉNYEZŐ!

Nem is gondoljuk, hogy amikor egy A/4-es nyomtatott papírt kidobunk a kukába a papír ára átlagosan alig több, mint 1,5 forint addig a nyomtatásra elhasznált tinta értéke 5-20 forintig terjedhet, függően attól, hogy tintasugaras vagy lézernyomtatóval készült illetve, hogy színes vagy fekete-fehér nyomatról van szó .

 

Nyomtatópatron kereskedelem díjmentes kiszállítással
Budapest területén
A nyomtatópatron beszerzésnél fontos szempont az ár, mivel legtöbbször nem a nyomtató beszerzése kerül nagy összegbe, hanem a nyomtatópatron megvásárlása és a nyomtató szervizelése. Nem mindegy tehát, hogy mennyiért szerezzük be a patront.

A huzamosabb ideig használt rossz minőségű nyomtatópatron alkalmazásával jelentősen lecsökkenhet irodagépünk "élettartama".Ismerje meg a nyomtatópatronok világát!

Fontos tudni a patronokról:

  • létezik eredeti nyomtatópatron, amit a nyomtató gyártója tervezett, és speciálisan ahhoz a nyomtatatóhoz gyártja, erre a gyártó cég garanciát is vállal.

    Másik csoport az újból töltött patron, amikor a kiürült kazettát újra töltik.
    Ennek több változata is létezik:

  • az egyik mód, amikor a gyártó, a használt toner egyes mozgó egységeit (festék hengert) kicserélik, kimossák és speciális szerszámokkal kitisztítják a nehezen hozzáférhető részeken, feltöltik, és újra csomagolják (gyártótól függ az újra töltött színes tonerek festékének színhűsége). Ezeket tesztelik és súlyúkat mérik, hogy az eredeti töltetet elérjék. Ezekre gyártótól függően garancia is van.

  • A másik megoldás, amikor kisüzemi módón a visszavásárolt eredeti tonereket és nyomtatópatronokat töltik meg sokszor anélkül, hogy felújítanák. Ebben az esetben a töltő cég lelkiismeretétől függ, hogy milyen minőségű tintát tölt bele. Ez utóbbi megoldással töltött patronoknál gyakrabban előfordul, hogy beszáradnak, és így gyakran a nyomtatófejet is tönkretehetik. Érdemes tudni, hogy a nyomtatófej az egyik legköltségesebb alkatrész és beszerzési ára majdnem a nyomtató árával vetekszik.

 

Cégünk főként eredeti tonereket forgalmaz, de megtalálható nálunk a gyárilag felújított, töltött festékkazetta is. Igaz, hogy az eredeti festékkazetták drágábbak, de ehhez az árhoz egy minőség és mennyiségi garancia (színhűség, és kapacitás) is tartozik.

A felújított és újra töltött tonereket és patronokat, főként azoknak ajánljuk, akik sokat és gyakran nyomtatnak, általában fekete-fehér lézernyomtatóval.

 

 

 

Sokféle márka létezik töltött, és utángyártott festékkazetták területén is. Mi, olyan eredeti, utángyártott*, és felújított tonereket és nyomtatópatronokat forgalmazunk kizárólag, melyekre a gyár garanciát vállal.

Az alábbi link segítségével fel veheti a kapcsolatot velünk, hogy személyre szabottan a legkedvezőbb árat tudjuk ajánlani Ön és Cége számára!

 

*Utángyártott kifejezés főként olyan tintapatronaknál használjuk, amiket elektronika(fej) nélkül gyártják eredetiben, így gazdaságilag megéri az utángyártásra speciálosodott gyáraknak újba elkészíteni.

 

A lista nem tartalmazza az általunk forgalmazott összes terméket, ha olyan terméket keres melyet itt nem talál meg, kérem keresse meg irodaszer katalógusunkban.


Nyomtatópatron kereskedelem:>>KATALÓGUS BÖNGÉSZÉS<<
Nyomtatópapír kereskedelem: Ajánlatkérés>> Itt kérheti nyomtatott katalógusunkat is, amit elektronikus formában rögtön böngészhet is.

 

 


Vissza

 

Olvasott már a klubtagság előnyeiről?

 


- Főoldal

- Cégek részére (klubtagság

- Színes irodaszer katalógus

- Irodaszer webáruház

- Kiszállítás

- Papír akció

- Ajánlatkérés

- Kapcsolat

 

Tintasugaras nyomtató patron:

 

- HP tintasugaras nyomtatópatron

- Canon tintasugaras nyomatópatron

- Epson tintasugaras nyomtatópatron

- Victoria, Brother nyomtatópatron

 

 

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>

 

Megoldásokat kínálunk az alábbi problémákra


Soron kívüli kiszállítás

- fordult már elő Önnel is, hogy kifogyott a nyomtatópatron a fax-ból? Szeretnénk partnerei lenni ehhez hasonló esetekben is, és garantálni a munka zökkenőmentes folytatását.

- a papír fogy el és Önnek még ma be kell fejezni munkáját (fénymásoló papír, nyomtató papír, fax papír stb.)

- iratait szeretné rendezni és fel szeretné tölteni irodáját kedvező árú és minőségű irodaszerekkel

- szüksége van egy jó asztali számológépre és további irodagépekre

- rendszeres vásárló és többet szeretne tudni az irodaszerek ár-érték arányáról. Amit mi kínálunk teljeskörű irodaszer ellátás, versenyképes árakkal.

- mielött döntene választását megkönnyítjük azzal, hogy a kiválasztott termékből mintadarabot viszünk, hogy ne csak kép alapján rendeljen.

- Területi képviselőkkel teszük személyesebbé a kiszolgálást a rendelésleadástól a kiszállításig. A területi képviselőink többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkeznek, és szívesen adnak tanácsot irodaszerekkel kapcsolatban.