irodaszerek forgalmazása

Irodai gépek, irodabútorok, szekrények, számítástechnikai berendezések, adattárolók...

Keresés

Soron kívüli irodaszer ellátás Budapesten, akár díjmentes kiszállítással

Irodafelszerelés és irodai felszerelések, kellékanyagok


Irodafelszerelés forgalmazása kedvező áron.

Cégünk olyan irodai felszerelések széles körű választékát forgalmazza, amely az Ön irodájának zökkenőmentes működéséhez szükséges. A döntést Önre bízzuk, ha szeretné megtapasztalni a minőségek közötti különbséget, mi szívesen viszünk egy mintát a termékből díjmentesen. Termékek listája itt >>

 

 

Szeretnénk az Ön igényéhez alakítani kínálatunkat, ezáltal megtalálhatóak nálunk a legjobb minőségű irodaszerek, amikre példa a Rapesco és Rexel márkájú lyukasztó vagy tűzőgépek, amik kiváló teljesítményt és igazi értéket képviselnek, ezt legjobban az tükrözi, hogy 10 év garanciát vállal rá a gyártó.

Így nem fordulhat elő Önnel, mint más átlagos, nem sokkal olcsóbb gépeknél, hogy pár hónap használat után rendelhet egy újat

 

Előfordult már Önnel is, hogy irodai gépei többet működöt hibásan, mint helyesen? Önt is idegesíti mikor a tűzőkapocs, elgörbül az éppen összetűzni kívánt iratban?!


 

Irodafelszerelés: fénymásolópapír

Ajánlásunk, és támogatásunk azon fénymásolópapírokat illeti, amelyek régóta képviselnek egy a kategóriájukhoz mért állandó színvonalat és fogyasztóink által tesztelve lettek. A legjobb ár-érték arányának és az általános elvárásoknak a közismert Canon Copy és Xerox Bussines 80grammos "B" minőségű* fénymásolópapírok felelnek meg. Természetesen léteznek kedvezőbb áru és drágább papírok is.

A legfelső árkategóriába azok a papírok találhatók, amelyek a legmagasabb követelményeket is kielégítenek ebben a kategóriában, tudjuk ajánlani a HP Office Paper, Xerox Exclusive, IQ Selection 80gramos papírokat. Ezek a papírok felülete egyenletes festéktapadást, fehérségük éles kontrasztot, szép nyomatott biztosít.

Bármelyik tipusú fénymásolópapír közül is válasszon biztos lehet benne, hogy kollegáink késséggel rövid határidőn belül, díjmentesen szállítják ki ,és rakják a helyére a kiválasztott papírt.


Irodafelszerelés: festékkazetta

A festékkazetta beszerzésnél fontos szempont az ár, mivel legtöbbször nem a nyomtató beszerzése kerül nagy összegbe, hanem a festékkazetta megvásárlása és a nyomtató szervizelése. A huzamosabb ideig használt rossz minőségű festékkazetta alkalmazásával jelentősen lecsökkenhet irodagépünk "életkora". Ismerje meg a festékkazetták világát.

Cégünk főként eredeti festékkazetta termékeket forgalmaz, de megtalálható nálunk a gyárilag felújított, töltött festékkazetta is. Igaz, hogy az eredeti festékkazetták drágábbak, de ehhez az árhoz egy minőség és mennyiségi garancia (színhűség, és kapacitás) is tartozik. A felújított és újra töltött tonereket és patronokat, főként azoknak ajánljuk, akik sokat és gyakran nyomtatnak, általában fekete-fehér lézernyomtatóval.


Az alábbi link segítségével fel veheti a kapcsolatot velünk, hogy személyre szabottan a legkedvezőbb árat tudjuk ajánlani Ön és Cége számára!
Ajánlatkérés>> Itt kérheti katalógusunkat is!

 

Irodai felszerelések kiszállítása díjmentesen

Aki ezeknél is kedvezőbb árú mégis megbízható termékekre, irodai kiegészítőkre vágyik, azoknak is kínálunk megoldást. Tisztában vagyunk vele, hogy egy cég költségvetése kényes tényező, ezért partnerek vagyunk abban, hogy minél kedvezőbb áron, minél kevesebbért tudjon használható eszközöket beszerezni. Ebben segítenek területi képviselőink, hogy tanácsot adjanak a termékkel kapcsolatban, és igény esetén mintadarabot jutassanak el önökhöz, a termék tesztelése végett.

Sokoldalú kínálatunkat misem tükrözi jobban, hogy forgalmazunk a mindenki által használt 5 és 7 cm-es emelőkaros iratrendezőkből a 210 Ft + áfa SilverBall iratrendezőktől az 535 Ft + áfa Esselte Standard (belső oldalán is műanyag bevonatos) iratrendezőig. A két árfekvés között 5 különböző márkájú és árfekvésű iratrendezőből válogathat még.

Forgalmazzuk továbbiakban a minőségi, de árban kedvező, közismert Esselte termékcsaládot, amely termékcsaládban rengeteg hasznos, és más termékkel nehezen pótolható termékek találhatók. Pl. genothermek sokasága.

 

Cégünk minden év végén kiértékeli az egyes termékcsoportokban a legkedveltebb termékeket, amik a legnagyobb megelégedettséget szerezték használóik számára, így bátran merjük ajánlani őket.(például tollak esetében az UNI SD-102, és a SA-S fine japán tollak lettek a legjobban keresett termékeink)

 

Irodafelszerelések akciói

 

Ön és cége most duplán jól jár!>> Látta már ajánlatunkat? 15 másodperc alatt megnézheti. Katt ide!

Minden második hónapban akciós ajánlatot, juttatunk el Önhöz, hogy megkönnyítsük a választást.
Kérem, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesíteni tudjuk aktuális akcióinkról.

Képes, és a termékekről rövid ismertető tartalmazó katalógust bocsátunk ki ügyfeleink részére, általános irodaszerekről, és az Esselte termékek katalógusát, amihez tartozik egy rendelő program, ami egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a rendelést.

Ha valamilyen olyan terméket keres, amit nem talált meg a katalógusban, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy területi képviselőjét.

 

További irodaszerek:

- Iratrendező

- Irattároló (irodabútorok)

- Iratfűző, lyukasztó, fűző

- Általános irodai eszközök, javítás, ragasztás, írószerek, markerek

- Adathordozók

- Kartotékozok, névjegytartók

- Vizuáltechnika

- Számítástechnikai kiegészítők

- Irodai kisgépek

- Nyomdai munkák bélyegző-, névjegykártya-készítésAjánlatkérés>> Itt kérheti katalógusunkat is, amit rögtön böngészhet is.

 


Vissza

 

Olvasott már a klubtagság előnyeiről?

 


- Főoldal

- Cégek részére (klubtagság

- Színes irodaszer katalógus

- Irodaszer webáruház

- Kiszállítás

- Papír akció

- Ajánlatkérés

- Kapcsolat

 

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>

 

Megoldásokat kínálunk az alábbi problémákra


Soron kívüli kiszállítás

- fordult már elő Önnel is, hogy kifogyott a patron a fax-ból? Szeretnénk partnerei lenni ehhez hasonló esetekben is, és garantálni a munka zökkenőmentes folytatását.

- afogy el és Önnek még ma be kell fejezni munkáját (fénymásoló papír, nyomtató papír, fax papír stb.)

- iratait szeretné rendezni és fel szeretné tölteni irodáját kedvező árú és minőségű irodaszerekkel

- szüksége van egy jó asztali számológépre és további irodagépekre

- rendszeres vásárló és többet szeretne tudni az irodaszerek ár-érték arányáról. Amit mi kínálunk teljeskörű irodaszer ellátás, versenyképes árakkal.

- mielött döntene választását megkönnyítjük azzal, hogy a kiválasztott termékből mintadarabot viszünk, hogy ne csak kép alapján rendeljen.

- Területi képviselőkkel teszük személyesebbé a kiszolgálást a rendelésleadástól a kiszállításig. A területi képviselőink többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkeznek, és szívesen adnak tanácsot irodaszerekkel kapcsolatban.