irodaszerek forgalmazása

Irodai kellék beszerzés, kiszállítás, cégellátás

Keresés

Irodaszerek beszerzése teljeskörű tanácsadás, irodai katalógus igénylés

Irodai kellékek kiszállítása

Cégünk olyan irodai kellékek széles körű választékát forgalmazza, amely az Ön irodájának zökkenőmentes működéséhez szükséges. A döntést Önre bízzuk, ha szeretné megtapasztalni a minőségek közötti különbséget, mi szívesen viszünk egy mintát a termékből díjmentesen.


Irodaszerek és irodai kellékanyagok

 

Szeretnénk az Ön igényéhez alakítani kínálatunkat, ezáltal megtalálhatóak nálunk a legjobb minőségű irodaszerek termékei, amikre példa a Rapesco és Rexel márkájú lyukasztó vagy tűzőgépek, vagy kalkulátorok és szalagos számológépek esetében a Casio. Továbbá a Henkel termékek ragasztói, és hibajavítói, illetve az Inoxcrom toll kollekciói.

Előfordult már Önnel is, hogy irodai gépei, irodai eszközei többet működtek hibásan, mint helyesen?


Irodaszer beszerzés keretén belül, azért forgalmazunk és ajánlunk megbízható termékeket, mert azt szeretnénk, hogy maximálisan elégedett legyen. Ne feledje, ha szeretné megtapasztalni a különbséget, az alábbi link segítségével kérheti a mintát, díjmentesen.

 

Termékek listája itt >>

 

Irodai kellékek forgalmazása kedvező áron

 

Aki ezeknél is kedvezőbb árú mégis megbízható termékekre, irodai kiegészítőkre vágyik, azoknak is kínálunk megoldást. Tisztában vagyunk vele, hogy egy cég költségvetése kényes tényező, ezért partnerek vagyunk abban, hogy minél kedvezőbb áron, minél kevesebbért tudjon használható eszközöket beszerezni. Ebben segítenek területi képviselőink, hogy tanácsot adjanak a termékkel kapcsolatban, és igény esetén mintadarabot jutassanak el önökhöz, a termék tesztelése végett.

Sokoldalú kínálatunkat misem tükrözi jobban, hogy forgalmazunk a mindenki által használt gyakori típusú termékeket a ritkábban használatos minőségi termékekkel együtt.

Az árfekvések között több különböző márkájú és árfekvésű eszközök léteznek. Az irodaszer termékek sokasága könnyebben követhető, ha kéri képes katalógusunkat!

 

Cégünk minden év végén kiértékeli az egyes termékcsoportokban a legkedveltebb termékeket, amik a legnagyobb megelégedettséget szerezték használóik számára, így bátran merjük ajánlani őket.(például tollak esetében az UNI SD-102, és a SA-S fine japán tollak lettek a legjobban keresett termékeink)

Akciók, katalógus, személyre szabott árak

Képes, és a termékekről rövid ismertető tartalmazó katalógust bocsátunk ki ügyfeleink részére, általános irodaszerek, és az Esselte termékek katalógusát, amihez tartozik egy rendelő program, ami egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a rendelést.

 

Ha valamilyen olyan terméket keres, amit nem talált kérjük, keresse meg katalógusban itt >>, vagy érdeklődjön az itt következő linken.

További irodai kellékek:

- Iratrendező

- Irattároló (irodabútorok)

- Iratfűző, lyukasztó, fűző

- Általános irodai eszközök, javítás, ragasztás, írószerek, markerek

- Adathordozók

- Kartotékozok, névjegytartók

- Vizuáltechnika

- Számítástechnikai kiegészítők

- Irodai kisgépek

- Nyomdai munkák bélyegző-, névjegykártya-készítés...

 

Ajánlatkérés>> Itt kérheti nyomtatott katalógusunkat is

 


Vissza

 

Olvasott már a klubtagság előnyeiről?

 


- Főoldal

- Cégek részére (klubtagság

- Színes irodaszer katalógus

- Irodaszer webáruház

- Kiszállítás

- Papír akció

- Ajánlatkérés

- Kapcsolat

 

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>

 

Iroda kellék


Soron kívüli kiszállítás

- fordult már elő Önnel is, hogy kifogyott a patron a fax-ból? Szeretnénk partnerei lenni ehhez hasonló esetekben is, és garantálni a munka zökkenőmentes folytatását.

- a papír fogy el és Önnek még ma be kell fejezni munkáját (fénymásoló papír, nyomtató papír, fax papír stb.)

- iratait szeretné rendezni és fel szeretné tölteni irodáját kedvező árú és minőségű irodaszerekkel

- szüksége van egy jó asztali számológépre és további irodagépekre

- rendszeres vásárló és többet szeretne tudni az irodaszerek ár-érték arányáról. Amit mi kínálunk teljeskörű irodaszer ellátás, versenyképes árakkal.

- mielött döntene választását megkönnyítjük azzal, hogy a kiválasztott termékből mintadarabot viszünk, hogy ne csak kép alapján rendeljen.

- Területi képviselőkkel teszük személyesebbé a kiszolgálást a rendelésleadástól a kiszállításig. A területi képviselőink többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkeznek, és szívesen adnak tanácsot irodaszerekkel kapcsolatban.