irodaszerek forgalmazása

Felújított, utángyártott, újratöltött és gyári tonerek és velük kapcsolatos tippek-tanácsok

Keresés

Kellékanyag ellátás Budapesten, akár díjmentes kiszállítással


Irodai megoldások: utángyártott, újratöltött (felújított), gyári toner
széles választékban

 

A TONER AZ EGYIK LEGKÖLTSÉGESSEBB TÉNYEZŐ A NYOMTATÁS TERÜLETÉN!

Nem is gondoljuk, hogy amikor egy A/4-es nyomtatott papírt kidobunk a kukába a papír ára átlagosan alig több, mint 1,5 forint addig a nyomtatásra elhasznált tinta értéke 5-20 forintig terjedhet, függően attól, hogy tintasugaras vagy lézernyomtatóval készült illetve, hogy színes vagy fekete-fehér nyomatról van szó .

 

utángyártott toner
A toner és tintapatron beszerzésnél fontos szempont az ár, mivel legtöbbször nem a nyomtató beszerzése kerül nagy összegbe, hanem a toner megvásárlása és a nyomtató szervizelése.

A huzamosabb ideig használt rossz minőségű toner alkalmazásával jelentősen lecsökkenhet irodagépünk "életkora". Ismerje meg a festékkazetták világát.

 

Fontos tudni:

  • létezik eredeti festékkazetta, amit a nyomtató gyártója tervezett és speciálisan ahhoz a nyomtatatóhoz gyártja, erre a gyártó cég garanciát is vállal. Ez az eredeti, gyári toner.

    Másik csoport az újból töltött kazetta, amikor a kiürült kazettát újra töltik.
    Ennek több változata is létezik:

  • az egyik mód, amikor a gyártó, a használt toner egyes mozgó egységeit (festék hengert) kicserélik, kimossák és speciális szerszámokkal kitisztítják a nehezen hozzáférhető részeken, feltöltik, és újra csomagolják (gyártótól függ az újra töltött színes tonerek festékének színhűsége). Ezeket tesztelik és súlyúkat mérik, hogy az eredeti töltetet elérjék. Ezekre gyártótól függően garancia is van.

  • A másik megoldás, amikor kisüzemi módón a visszavásárolt eredeti tonereket festékkazettákat, töltik meg sokszor anélkül, hogy felújítanák. Ebben az esetben a töltő cég lelkiismeretétől függ, hogy milyen minőségű tintát tölt bele. Ez utóbbi megoldással töltött patronoknál gyakrabban előfordul, hogy beszáradnak, és így gyakran a nyomtatófejet is tönkretehetik. Érdemes tudni, hogy a nyomtatófej az egyik legköltségesebb alkatrész és beszerzési ára majdnem a nyomtató árával vetekszik.

  • Részletes toner lista, katalógus, ár itt található >>

Toner kiszállítás Budapest és vonzás körzetében

 

felújított toner

Cégünk főként eredeti, gyári toner termékeket forgalmaz, de megtalálhatóak nálunk a gyárilag felújított, töltött festékkazetták is (utángyártott) . Igaz, hogy az eredeti festékkazetták drágábbak, de ehhez az árhoz egy minőség és mennyiségi garancia (színhűség, és kapacitás) is tartozik. A felújított és újra töltött tonereket és patronokat, főként azoknak ajánljuk, akik sokat és gyakran nyomtatnak, általában fekete-fehér lézernyomtatóval.

 


 

Sokféle márka létezik töltött, és utángyártott festékkazetták területén is. Mi, olyan eredeti (gyári), utángyártott*, és felújított(újratöltött) toner és patron termékeket forgalmazunk kizárólag, melyekre a gyár garanciát vállal.

 

Kérem, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi link segítségével, hogy személyre szabottan a legkedvezőbb árat tudjuk ajánlani Ön és Cége számára!

Festékkazetta kereskedelem
Ajánlatkérés>> Itt kérheti katalógusunkat is, amit rögtön böngészhet is.

 

*Utángyártott kifejezést főként olyan eszközöknél használjuk, amiket elektronika (fej) nélkül gyártják eredetiben, így gazdaságilag megéri az utángyártásra speciálosodott gyáraknak újba elkészíteni .


Vissza

 

Olvasott már a klubtagság előnyeiről?

 


- Főoldal

- Cégek részére (klubtagság

- Színes irodaszer katalógus

- Irodaszer webáruház

- Kiszállítás

- Papír akció

- Ajánlatkérés

- Kapcsolat

 

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>

 

Megoldásokat kínálunk az alábbi problémákra


Soron kívüli kiszállítás

- fordult már elő Önnel is, hogy kifogyott a toner a fax-ból, vagy a festékkazetta? Szeretnénk partnerei lenni ehhez hasonló esetekben is, és garantálni a munka zökkenőmentes folytatását.
Eredeti (gyári), utángyártott, felújított(utántöltött) tonerekkel állunk rendelkezésére.

- a nyomtatópapír fogy el és Önnek még ma be kell fejezni munkáját (fénymásoló papír, nyomtató papír, fax papír stb.)

- iratait szeretné rendezni és fel szeretné tölteni irodáját kedvező árú és minőségű irodaszerekkel

- szüksége van egy jó asztali számológépre és további irodagépekre

- rendszeres vásárló és többet szeretne tudni az irodaszerek ár-érték arányáról. Amit mi kínálunk teljeskörű irodaszer ellátás, versenyképes árakkal.

- mielött döntene választását megkönnyítjük azzal, hogy a kiválasztott termékből mintadarabot viszünk, hogy ne csak kép alapján rendeljen.

- Területi képviselőkkel teszük személyesebbé a kiszolgálást a rendelésleadástól a kiszállításig. A területi képviselőink többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkeznek, és szívesen adnak tanácsot irodaszerekkel kapcsolatban.