Fénymásoló papír forgalmazása
Fénymásoló papír és nyomtató papír kiszállítás
Keresés:

Soron kívüli irodaszer ellátás, akár díjmentes kiszállítással Budapest területén

Irodai megoldások: fénymásoló papír/nyomtató papír

Tudta-e, hogy megnehezítheti munkáját, sőt tönkre is teheti irodagépét a rossz minőségű fénymásoló papír kerül alkalmazásra. Főként fővárosunkban fordul elő gyakran, hogy a fénymásoló papír/nyomtató papír egy pinceraktárból származik, ahol nagyon magas a páratartalom, így a helytelenül tárolt papír magába szívja a levegő nedvesség tartalmát.

Kérem, ha teheti Ön se tárolja megrendelt papíráruját a pincében és ne feledje cégünk villámgyorsan szállít házhoz
.

 

Fénymásoló / nyomtató papír bemutatása legjobb ár-érték aránya szerint.

 

Tesztelt fénymásoló papír termékek.

Ajánlásunk, és támogatásunk azon fénymásoló papírokat illeti, amelyek régóta képviselnek egy a kategóriájukhoz mért állandó színvonalat és
fogyasztóink által tesztelve lettek. A legjobb ár-érték arányának és az általános elvárásoknak a közismert Canon Copy és Xerox Bussines 80grammos "B" minőségű* nyomtató papírok felelnek meg. Természetesen léteznek kedvezőbb áru és drágább papírok is.

 Egy árkategóriával lejjebb a Xerox papírok közül a Performert, és a Laser Copynak a Standard változatát tudjuk ajánlani, amelyek szintén 80grammos fénymásoló / nyomtató papírok, árukban valamivel kedvezőbbek, mint a "B" kategóriás testvéreik.


Ezt a kategóriát azon felhasználóknak ajánljuk, akiknek, irodai gépeik -fénymásoló, tintasugaras- vagy lézernyomtató- ezzel a minőségű papírral is hibajelenség nélkül működnek (pl.: nem fordul elő, hogy több papírt húz be egyszerre, gyűri a papírt, elakad a papír).

 

A legfelső árkategóriába azok a nyomtató papírok találhatók, amelyek a legmagasabb követelményeket is kielégítenek ebben a kategóriában, tudjuk ajánlani a HP Office Paper, Xerox Exclusive, IQ Selection 80gramos papírokat.

Ezek a papírok felülete egyenletes festéktapadást, fehérségük éles kontrasztot, szép nyomatott biztosít.

 

Bármelyik típusú fénymásoló papír közül is válasszon biztos lehet benne, hogy kollegáink késséggel rövid határidőn belül, díjmentesen szállítják ki ,és rakják a helyére a kiválasztott papírt.

 

*Minőségi osztályok főként a papír felületére (mennyire tisztított a "papír-portól", mennyire kezelt a felülete), fehérségére és felhasználhatóságának sokoldalúságára vonatkozik pl.: hogyan viselkedik fekete-fehér lézer, színes lézer nyomtatóba, illetve tintasugaras nyomtatóbókba vagy fekete-fehér és színes fénymásoló gépbe. Mennyire alkalmas a kétoldalas nyomtatásra.

 

 

Kérem, az ajánlatkérés link segítségével vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy személyre szabottan a legkedvezőbb árat tudjuk ajánlani Ön és Cége számára!Vissza

 

Irodai kínálatunk

Szakmai cikksorozat cégek részére


Az Irodavarázs című cikksorozatban hasznos tippeket és tanácsokat talál közérthető formában az irodaszerekkel kapcsolatban, hozzájárulva az Ön sikeréhez!

Ne feledje, ez a cikksorozat Önnek szószerint tízezreket takaríthat meg havi szinten.

Tanácsaink hatására Ön közelebb és közelebb juthat ahhoz, hogy bosszankodás nélkül tölthesse el munkaidejét.


Díjmentes jelenkezés a cikksorozatra >>

Megoldásokat kínálunk az alábbi problémákra

Soron kívüli kiszállítás

- fordult már elő Önnel is, hogy kifogyott a toner a fax-ból, vagy a nyomtatópatron? Szeretnénk partnerei lenni ehhez hasonló esetekben is, és garantálni a munka zökkenőmentes folytatását.

- a fénymásoló papír fogy el és Önnek még ma be kell fejezni munkáját (fénymásoló papír, nyomtató papír, fax papír stb.)

- iratait szeretné rendezni és fel szeretné tölteni irodáját kedvező árú és minőségű irodaszerekkel

- szüksége van egy jó asztali számológépre és további irodagépekre

- rendszeres vásárló és többet szeretne tudni az irodaszerek ár-érték arányáról. Amit mi kínálunk teljeskörű irodaszer ellátás, versenyképes árakkal.

- mielött döntene választását megkönnyítjük azzal, hogy a kiválasztott termékből mintadarabot viszünk, hogy ne csak kép alapján rendeljen.

- Területi képviselőkkel teszük személyesebbé a kiszolgálást a rendelésleadástól a kiszállításig. A területi képviselőink többéves tapasztalattal és szakmai háttérrel rendelkeznek, és szívesen adnak tanácsot irodaszerekkel kapcsolatban.