A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidéken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja.
20g.zacskós kiszerel&...
A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidéken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja.
20g.praktikus szór&oa...
Egy messzi karibi szigeten zöldellő cukornád ültetvény csodás látványa igazi trópusi paradicsomi vízió. A nádcukrot a cukornádból nyerik, melyet a meleg napsütésben aratnak. A MONIN büszkén kínálja a MONIN Nádcukor sziru...
A csokoládé eredete legalább 4000 évre nyúlik vissza. Közép-Amerika őslakosai a kakaóbabot (Theobroma=istenek eledele) egy forró, habos, keserű ital készítésére használták, melyet csokoládénak neveztek. Ez a készítmény s...
A világ legkiválóbb vanília szirupját a legkiválóbb vanília esszenciából kell készíteni. A MONIN több mint 90 éve Madagaszkár szigetéről származó prémium vanília kivonatot használ. Ez a színtiszta esszencia adja a MONIN ...
A karamell kifejezés karamellizált cukrot jelent, hagyományosan egy edényben kevés vízzel olvasztjuk a cukrot. A karamell gazdag ízét és színét a cukor melegítési és olvasztási eljárásától kapja. A karamellt alap ízként ...
A karamell egyszerűen karamelizált cukrot jelent, hagyományosan készítve egy edényben kevés vízzel cukrot olvasztunk. A karamell gazdag ízét és színét a cukor melegítési és olvasztási eljárásából kapja. A karamellt alap ...