Nincs bejelentkezve
Kosara üres
Dun & Bradstreet tanusitvany

Vásárlási és szállítási feltételek

 

Vásárlási és szállítási feltételek

 

 

  

A vállalkozásunk szakterülete a cégellátás. Az értékesítés házhozszállítással történik, ezért üzlethelységet nem tartunk fenn, raktárunkban értékesítést nem folytatunk. Kiszolgálunk magánvásárlókat is, abban az esetben, ha elfogadják az Általános Szerződési Feltételeinket és a Vásárlási Feltételeinket.

 

 

KISZÁLLÍTÁS

 

Budapesti kiszállítás

 

  Munkanapon 15 óráig leadott rendeléseket másnap (következő munkanap) szállítjuk.

 

Bruttó 15.000 forint feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan.

 

 Bruttó 15.000 forint alatti rendelés esetén bruttó 1.500 Forint a szállítási költség

 

 

Budapest környéki kiszállítás saját kollégákkal:

 

  Munkanapon 15 óráig leadott rendeléseket másnap (következő munkanap) szállítjuk az alábbi településekre:

 

Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Érd, Tárnok, Dunakeszi, Üröm, Budakalász, Biatorbágy, Százhalombatta, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Gyál, Vecsés, Alsónémedi, Ecser, Maglód, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Csömör, Mogyoród, Fót, Solymár, Páty,

 

Bruttó 25.000 forint feletti megrendelés esetén a szállítás díjtalan.

 

    Bruttó 25.000 forint alatti rendelés esetén bruttó 1.500 Forint a szállítási költség.

 

Budapest környéki kiszállítás megbízott futárszolgálattal:

 

  Munkanapon 15 óráig leadott rendeléseket másnap (következő munkanap) átadjuk a futárszolgálatnak.

 

A fenti felsorolásban nem szereplő településekre megbízott futárszolgálattal kézbesítünk. Web áruházunk a regisztrációkor megadott alapértelmezett szállítási cím irányítószáma szerint kizárólag a futárszolgálat díjszabása alapján a súly és méret figyelembe vételével megjeleníti a szállítási költséget. Amennyiben Ön más szállítási címet szeretne megadni, azt új szállítási címként rögzíteni kell, majd amikor ez kiválasztásra kerül a kosár újraszámolja a szállítási költséget.

 

Vidéki kiszállítás megbízott futárszolgálattal:

 

  Munkanapon 15 óráig leadott rendeléseket másnap (következő munkanap) átadjuk a futárszolgálatnak.

 

Bármely más településre megbízott futárszolgálattal kézbesítünk. Web áruházunk a regisztrációkor megadott alapértelmezett szállítási cím irányítószáma szerint kizárólag a futárszolgálat díjszabása alapján a súly és méret figyelembe vételével megjeleníti a szállítási költséget. Amennyiben Ön más szállítási címet szeretne megadni, azt új szállítási címként rögzíteni kell, majd amikor ez kiválasztásra kerül a kosár újraszámolja a szállítási költséget.

 

   

Futárszolgálattal történő szállításkor a web áruházunk figyelmezteti Önt, amennyiben olyan méretű vagy mennyiségű terméket rendelt, ami a futárszolgálat kapacitását meghaladja. Ilyen esetben az ügyfélszolgálatunk telefonon egyeztet Önnel, mert a rendelés leadásakor a szállítási költség nem került kiszámításra.

 

 

 

 
Irodaiszék akció!
KOCKACUKOR 0,5kg barna
KOCKACUKOR 0,5kg barna
507,00 Ft+ÁFA
Adatvédelmi nyilatkozat Vásárlási és szállítási feltételek, szállítási díjak Általános szerződési feltételek Impresszum/Jogi nyilatkozat Elérhetőségeink
Keresés termékcsoport alapján: